• Ring : 22 61 01 02
26 jul
2014
1

Så har jeg bestilt en børnebus til 6 børn – med elmotor

Da jeg jo starter som privat børnepasser den 1. september skal jeg selvfølgelig levere min tvillingebarnevogn tilbage til den kommunale dagpleje. Jeg har i stedet valgt at investere i en dejlig Winther børnebus med plads til hele 6 børn, så der er siddepladser til alle tumlingerne. Det bliver også let at komme rundt selv på stejle bakker, da jeg har bestilt børnebussen med elmotor.

Der er op til 6 ugers leveringstid men jeg håber alligevel at jeg kan nå at modtage børnebussen inden jeg starter som privat.

Kommentar (1)

  • Sandie Vilhelmsen

    Hvor fantastisk, Mei. Gid jeg havde en lille, som kunne få fornøjelsen af at drage med dig, dit lyse sind og den nye vogn ud i verden. Og jubiii for motoren :0). Så kan sneen også bare komme an.

    reply