• Ring : 22 61 01 02

Om mig som person

Jeg hedder Mei Aaen, er født i 1968 og kommer fra Taiwan. Jeg har været i Danmark siden 1992 og har derfor levet det meste af mit voksne liv i Danmark. Jeg er dansk statsborger og er dansk gift. Jeg kommer oprindeligt fra IT branchen men valgte i 2009 en mere familievenlig karriere – nemlig at blive kommunal dagplejer. Min mand er administrerende direktør i et IT firma og vi har 2 dejlige børn, Natasja fra 1999 og Jonas fra 2006. Vi bor i et nybygget hus i den vestlige del af Storvorde og jeg har fantastiske rammer for min dagpleje med egen afdeling til børnepasning ( læs mere herom ).

På grund af nedskæringer i Aalborg Kommune valgte jeg at springe ud som privat dagplejer selv om der fandtes andre muligheder for mig. Det var derfor et bevidst og målrettet valg for mig at være dagplejer. Det drejer sig ikke bare om at passe børn men er tværtimod et meningsgivende og ansvarsfuldt job – og for mig personligt er det en mission. Jeg bliver jo en utrolig vigtig person i jeres barns liv, når guldklumpen skal tilbringe ganske meget tid sammen med mig og de andre tumlinger i mit hjem.

Tumlingerne elsker at lege i det store badekar med plasticbolde – og så er det god motoriktræning.

For mig er det vigtigt, at børnene ikke opdrages som små soldater eller pålægges opgaver, som ligger ud over deres alder. De skal tværtimod have lov til bare at nyde at være børn. De skal lære tingene og opbygge viden via sjov og alderssvarende leg – men de må selvfølgelig godt udfordres lidt 🙂 . Det stærke bånd jeg knytter med børnene giver mig så utrolig megen glæde og mening i hverdagen. Jeg føler mig meget privilegeret over at kunne deltage i børnenes opvækst under nogle af vigtigste år i deres liv, da dannelsen af deres personlighed bliver meget præget under de første tre leveår.

Hvad der var de vigtigste kriterier for mig da mine egne børn i sin tid skulle i dagpleje er de samme kriterier, som jeg ønsker at videregive til mine dagplejebørn! Et harmonisk hjem fuld af kærlighed, nærhed, gode oplevelser, evne til at takle udfordringer i omgivelserne samt rummelighed for forskelligheder er absolut prioriteter for mig. Det er store ord, men det er det, jeg stræber efter hver dag for at kunne leve op til mit personlige mål for mine dagplejebørn. Jeg kan jo sagtens fortsætte med at skrive om dette emne, som jeg aldrig bliver træt af, men jeg vil hellere have at du og jeg tager en god snak sammen hjemme hos mig om jeres kæreste eje. Det er bestemt en stor og vanskelig opgave for jer som forældre at vælge den person, som skal være der for jeres barn, så I kan føle tryghed ved at aflevere barnet om morgenen.

Som person klarer jeg udfordringer med et smil og en positiv tilgang. Min definition af succes i mit arbejde er at aflevere et velbalanceret, velfungerende og glad barn til jer hver dag og senere sende barnet videre i den store verden – børnehaven!

Min vej til privat dagpleje i Storvorde

Jeg er oprindelig uddannet bogholder i Taiwan og arbejdede med faget i 4 år inden jeg rejste til USA, hvor min mand opholdt sig af arbejdsmæssige årsager. Vi boede et par år i USA inden vi flyttede til Danmark.

Da jeg ankom til Danmark måtte jeg starte helt forfra – med sprog, samfunds- og kulturforståelse samt uddannelse. Jeg tog hele den slagne vej med sprogskole i 2 år, 9. og 10. klasse på VUC, en gymnasial uddannelse på handelsskolen og efterfølgende en Datamatiker uddannelse.

Efter næsten 10 års uddannelse arbejdede jeg en årrække i IT branchen som bl.a. software tester, IT softwaresupporter og IT broker. Men i 2009 lavede jeg en vigtig karrieremæssig beslutning. Med to mindre børn og en travl mand havde jeg behov for at skabe en bedre familiemæssig balance og blev kommunal dagplejer i starten af 2009 – en beslutning jeg ALDRIG har fortrudt!

Det har været en lang og hård vej jeg har taget siden jeg ankom til Danmark. Men jeg er sikker på at jeg er landet på den rette hylde. Jeg har virkelig nydt at lære om mig selv samt lære en masse dejlige børn og forældre at kende som kommunal dagplejer. Og de gode oplevelser fortsætter i mit virke som privat dagplejer i Storvorde.

Hvad siger dagpleje forældrene om mig

Billede af Wilma

Vi oplevede Mei som meget omsorgsfuld, hjertevarm, faglig kompetent og med stort indblik i børns udvikling - hele tiden med øje på Wilmas signaler og reaktioner - og med evnen til at skabe ro og struktur.  Vi blev dagligt mødt med overskud i forhold til vores datter og os selv som forældre.  Vi har hver dag fået en kort beskrivelse af udfordringerne, og endnu vigtigere alle de positive oplevelser Wilma havde. Vi vil give Mei de varmeste anbefalinger som dagplejemor og ønsker for alle børn at de må opleve en så hjertevarm og omsorgsfuld støtte som vi og vores datter havde.

Forældre til Wilma

Nataliya-billede-til-udtalelse

Mit navn er Camilla Holk, mor til tre piger. Min yngste efternøler Nataliya er opstartet i børnehave juni 2014, efter 2 super gode år i dagpleje hos Mei Aaen. Mei er et fantastisk menneske, varm, omsorgsfuld, empatisk m.m. Nataliya har nydt sin stund hos Mei, hun har tegnet, malet og leget i det fantastiske børnerum. Nataliya spørger ofte til Mei, så vi går stadig forbi og leger lidt. Jeg kan varmt anbefale Mei som dagplejer. Hun er skøn og så fleksibel og jeg er sikker på at jeres guldklump vil få det rigtig godt.

Mor til Nataliya

Lucca som et-årig

Når vi tænker tilbage på de godt to år, Lucca gik i dagpleje hos Mei, så slår det os først og fremmest, at vi altid blev mødt af en glad dagplejemor fuld af positiv energi. Lucca var altid glad og tryg, når vi afleverede hende om morgenen – også selv om der lige havde været ferie, og hun ikke havde set Mei i mange uger. Med Meis småløb til døren og hendes skønne glade asiatiske accents ”Heeej, Lucca” efterfulgt af krammer, var det bare fantastisk at aflevere. Det var for os tydeligt, at børnenes trivsel var 1. prioritet. Hun udviste stor forståelse for de ønsker, vi havde, og hun havde ikke egne dagsordener, som hindrede dette. Lucca begyndte i børnehave i foråret 2013, men hun nyder stadigvæk at besøge Mei - også så hun lige kan få leget lidt med Natasja og Jonas (Meis egne børn), som hun havde meget med at gøre, da hun blev passet. At Mei er et interessant menneske i sig selv var heller ikke uden værdi for os.

Far til Lucca

Fra mig til dig et hjerte af guld, for du er altid omsorgsfuld. Et gyldent hjerte specielt til dig, fordi du har passet godt på mig. Du har været min “ekstra mor”, den bedste der findes på denne jord. I mange timer har jeg lavet skæg, du har lært mig at klatre på din væg. Du har hjulpet mig med at lære, alle de ting der før var så svære. Tak for tiden jeg var hos dig, nu skal jeg videre på min vej.

Mor til Malthe

Hvor er det dejligt, for mig som mormor, at vide, at Malthe har været i gode hænder hos dig. Du har været helt fantastisk!!! Omsorgsfuld, kontant, når der var brug for det, men frem for alt KÆRLIG og nærværende. Tak fra mig også og held og lykke med de fremtidige børn.

Victor---udtalelse

Vi har haft vores dreng i dagpleje hos Mei i lidt over 2 år. Først i den kommunale dagpleje, og da Mei valgte at blive privat dagplejer, var vi slet ikke i tvivl - vi ville følge hendes valg og lade Victor blive hos Mei. Mei er meget kærlig overfor børnene, meget åben omkring nye ting og let at tale med. Vores søn gav måske lidt udfordringer i begyndelsen, men Mei gav ikke op, og var åben overfor vores ideer, til at få tingene til at lykkedes. Hun tager stor hensyn til det enkelte barn, og sætter barnets trivsel før besøg i legegrupper. Vores søn har haft utrolig stor glæde af hendes fantastiske legerum, hvor motorikken virkelig udfordres og udvikles. Victor glæder sig altid til at skulle af sted om morgenen, og savner Mei når vi har haft ferie. Som forældre har det virkelig været rart og spændende, at kunne følge Mei og børnenes dag via den lukkede gruppe på facebook. Om aftenen har vi kunnet tale med Victor om dagen der er gået hos Mei - ud fra den forklaring og de billeder Mei hver dag lægger på gruppen. Vi føler på denne måde, vi kommer tættere på, at få et glimt af vores barns dag. Og der er da ikke noget bedre, end at se et stort smil på et billede, når man selv sidder på job. Det bliver svært at skulle undvære Mei, når han nu begynder i børnehave. Vi giver Mei de varmeste anbefalinger.

Mor til Victor

Efter at have haft 2 børn gennem møllen hos Mei, kan vi se tilbage på i alt 3 super gode og lærerige år. Vi har fra dag 1 mødt en glad, smilende, humørfyldt og energifyldt Mei. Altid har hun stået klar med åbne arme tidligt om morgenen. Der er ingen tvivl om at Mei er en kompetent og fagligt dygtig dagplejer. Dagplejebørnene bliver dagligt udfordret i deres motorik i det store legerum eller taget med udendørs for at styrke sanser og motorik. I starten havde vi lidt skepsis overfor om Mei's lidt asiatiske dansk ville påvirke børnenes sproglige udvikling, men det skulle hurtigt blive gjort til skamme. Tværtimod har Mei givet begge vores børn en god rygsæk med et godt sprog, stærk motorik og ikke mindst nogle trygge og skønne år i Mei's dagpleje.

Forældre til Tille og Noah

Så sluttede eventyret for Linea. Fra første besøg til sidste dag, var vi som familie aldrig i tvivl om at det skulle være her. Al den viden og kærlighed du har til/for de børn er utroligt! Vi kom i dit hjem og følte, der altid var plads til alle. Det er lidt med ambivalente følelser jeg skriver dette som far, for nu er det jo slut! Det gør ondt. Du har haft Linea mere, end vi har som forældre. Ved hvor meget hun kommer til at savne dig og jeres verden. Men når det så er sagt, har vi aldrig fortrudt valget hos dig. Har ALDRIG hørt eller set en dagplejemor, der kommunikerer med børn på den måde. Alle de ting der blev lavet, som børn har nydt godt af. Ture i Zoo. Mange ture i skoven og ikke bare en tur fra A til B, fordi de skal have luft!! . Nej der var hjerte bag tanken. Ture til stranden. En lille tur på Mac, efter hyggetur i Aalborg Storcenter . Tale og motorik uddannet personer skal da også lige forbi og se til de små. Det er sku flot Mei ??. Ville ønske hun kunne blive et år mere og holde fest hos dig og din familie! Men vi drager videre med nye udfordringer i livet. TAK FOR ALT MEI. Knus og 1000 mange farvel-kys, Linea.

Forældre til Linea

Marius - udtalelse

Du er her når vi går, og giver Marius tryghed og forstår. Tak fordi du altid står klar med åbne arme, og giver os, som forældre den største følelse af tryghed ved at overlade vores kæreste eje til dig. At se Marius og hans glæde i dit selskab betyder alt for os. Fra Marius’ første dag, har vi oplevet dig som værende et menneske med hjertet på rette sted. Du har altid formodet at tilrettelægge jeres hverdag efter Marius’ behov, da han var lille.. Nu er han ikke så lille mere og er blevet til en af dine store unger, som skal ud i den store verden! Tak fordi at du er dig!! En bedre dagplejemor findes ikke!

Forældre til Marius