• Ring : 22 61 01 02
01 sep
2014
0

Mei’s Tumlinger er åben – og jeg er nu privat dagplejer

Så er dagen endelig oprindet hvor jeg skifter fra kommunal dagplejer til privat dagplejer!  Jeg starter med 5 dejlige unger i september – Anna, Malthe, Noah, Victor og Julia. Malthe skal i børnehave til oktober hvor Tille så starter.

Det har været et par hektiske måneder hen over sommeren for at få det hele på plads. Men det har også været en utrolig spændende proces. Jeg har lavet en del forandringer af flere af mine dagplejerum. Det store dagplejerum er bl.a. inddelt i zoner med forskellige temaer. Et billede af rummet kan ses nedenfor (billedet er dog taget inden montering af klatrevæggen).

Det store dagplejerum efter et større redesign.

I det store dagplejerum har jeg et tumleområde samt et område til motoriktræning, hvor jeg bl.a. har monteret en lille klatrevæg. Der er skummåtter begge steder så tumlingerne undgår de værste knubs. “Badekarret” med et par hundrede plasticbolde er også et stort hit hos tumlingerne. Der er også blevet plads til et “stilleområde” hvor børnene kan fordybe sig i mere stillesiddende aktiviteter.

Jeg har i øvrigt lagt en video ind på hjemmesiden, så man kan få en endnu bedre ide omkring indretning af dagplejen indenfor såvel som udenfor. Videoen kan findes på siden ‘ Om dagplejen ‘.

Jeg har også lavet store forbedringer af det udendørs legeområde, hvor der bl.a. er kommet et stort hegn omkring. Det giver en dejlig afgrænsning af legeområdet og tager også den værste vind.

Den seneste måneds tid har også budt på investeringer i bl.a. en stor børnebus fra Winther samt en Christiania cykel, begge med elmotor, så tumlingerne og jeg kan blive godt kørende. Børnebussen er allerede taget i brug og er et stort hit hos børnene 🙂

Ingen kommentarer